Baleno ve znovu uzavíratelných sáčcích se zipem a "stand-up" dnem pro možnost postavení sáčku.
Velmi atraktivní, přírodní pochoutka ze sušených rybiček.
Sušené rybičky vznikají sušením jejich celých těl a to velmi šetrně proudícím vzduchem, při teplotě do 45 °C po dobu asi 2 dnů. Tím je zachována velká část jejich nutriční hodnoty, tzn. vitamínů, enzymů a ostatních biologických složek.
Skladování a doba spotřeby: Sušené rybičky skladujte v dobře uzavřených PVC obalech, hlavně v suchu a chladnu, nejlépe do cca 15 °C. Pokud vám zvlhnou a byly by v teple a hermeticky uzavřené, mohou zaplísnit. Pokud se to stane a rybičky vám zplesniví, tak je vyhoďte a nekrmte nimi.
Spotřebujte nejlépe do 6 měsíců od nákupu. Mražené do 1 roku.
Struktura | Sušené maso |
---|---|
Kategorie | Výcvikové pamlsky, Odměny |
Určeno pro | Psy |
Doba použití | Po výkonu, Mimo dobu výkonu |
Nutriční hodnoty: Bílkoviny (NL) - 62%, Tuk - 16%, Popel 8%, Vláknina - 4.5%, Vlhkost 10%, NaCl 0,3%.
Energetická hodnota: 12,80 MJ / kg
Struktura | Sušené maso |
---|---|
Kategorie | Výcvikové pamlsky, Odměny |
Určeno pro | Psy |
Doba použití | Po výkonu, Mimo dobu výkonu |
Možnosti použití: Sušené rybičky se dají použít buď jako pamlsek, odměna, nebo doplněk ke krmné dávce. Nejde úplně o klasické krmivo, ale o chuťově atraktivní surovinu. Proto jej nepoužívejte místo krmiva k zasycení, ale jen k obohacení krmné dávky.
Jak rybičky podávat: Obvykle se sušené rybičky používají jako pamlsek, nebo doplněk výživy v suchém stavu.
Dávkování: Sušené rybičky odpovídají čtyřnásobku původní hmotnosti rybek v syrovém stavu. Proto při podávání do krmné dávky počítejte množství z původní hmotnosti syrového masa.
Denní dávku při výcviku, jako odměnu, není potřeba omezovat, pokud je rozčleněna do delšího časového období. Použijte tolik rybiček, kolik je nutné k odměně.
Pokud se Váš domací mazlíček nedopatřením dostane k sušeným rybičkám sám a sežere jich větší množství, nic se neděje. Jde o přírodní produkt, který ani při větším, jednorázovém příjmu organizmus nijak nepoškodí.